Auto huren in Spanje

15-01-2024

Het leukste en gemakkelijkste in het Zuiden van Spanje is een auto huren aan de luchthaven. Zo ben je vrij om Andalusië te ontdekken. De wegen in Spanje zijn goed en veilig. 

Er zijn heel wat mogelijkheden van autoverhuurfirma's. Hieronder geven we onze voorkeuren/ervaringen mee.

1. Sunny Cars: zeer goede autoverhuurfirma waar alles altijd vlot verloopt en waar ze je ook verder helpen in het Nederlands. Een aantal jaar geleden hadden we een platte band en dit werd zonder enig probleem en op een zeer vlotte goede manier opgelost. Ze geven een all-in prijs waardoor je geen extra verzekeringen ter plaatse hoeft bij te nemen en je dus helemaal gerust bent om met de huurauto te rijden in Spanje. 

2. Costa Coches: lokale autoverhuurfirma uit Mojacar (Almeria). Zeer goede ervaringen mee en zeer interessant van prijs. Ze hebben niet zo veel wagens, dus hier moet je zeker tijdig boeken. 

3. Do You Spain: goede ervaring met deze verhuurfirma, ze hanteren hetzelfde principe zoals Sunny Cars (all-in formule) en doen dit tegen een zeer goede prijs. 


Bij deze drie verhuurfirma's kan je zonder zorgen een auto huren in Spanje. Vanuit onze B&B Casa las Yeseras helpen we je graag om dit te regelen. 


Privacybeleid